Palvelut

Henkilökohtainen ja laadukas palvelu on meille sydämenasia. Haluamme auttaa asiakkaitamme arjessa ja räätälöimme jokaisen palvelukokonaisuuden yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä tarpeistasi palvelukartoitus. Toimialueemme on Helsinki ja pääkaupunkiseutu.

Päivittäinen huolenpito

Päivittäinen huolenpito

Kaipaatko juttukaveria vai puuttuuko keittiöstäsi kokki? Vai oletko huolissasi siitä, pärjääkö ikääntyvä läheisesi arjessaan yksin? Tuntuuko siltä, että apua ei ole saatavilla riittävästi? Me haluamme tehdä sinulle tärkeitä asioita kanssasi. Sinä päätät palvelumme sisällön. Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla tarjoamamme päivittäisen huolenpidon palvelut sopivat erityisesti senioreille ja liikuntarajoitteisille.

Asiointipalvelut

Asiointipalvelut

Olisiko apu tarpeen ostoksilla, lääkärissä tai muiden päivittäisten asioiden hoitamisessa? Onko yksin kaupungilla käyminen osoittautunut esimerkiksi liikuntakyvyn huonontumisen tai sairauden vuoksi ylivoimaiseksi ponnistukseksi? Olemme apunasi arjen askareissa ja asioinnissa. Sinä päätät palvelumme sisällön. Tarjoamme asiointipalveluja Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Asiointipalvelustamme on suurta apua eritoten senioreille ja liikuntarajoitteisille.

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Perhejuhlat ovat tulossa, mutta kotisi ikkunat ovat likaiset, etkä millään ehdi pestä niitä itse. Pimeän talven jälkeen pilkistänyt kevätaurinko paljasti laiskuutesi ikkunanpesun suhteen. Tuntuuko tutulta? Puhtaat ikkunat ja auringonsäteet luovat siistin ja mukavan tunnelman kotiisi. Ikkunat on suositeltavaa pestä kaksi kertaa vuodessa, mutta toisinaan ikkunoiden pesu voi olla vaivalloista ja hyvinkin aikaavievää. Me pesemme ikkunasi ammattitaidolla kristallinkirkkaiksi. Ikkunanpesupalvelumme ovat saatavilla Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle. Pyydä tarjous!

Kodinhoito

Kodinhoito ja toimistosiivoukset

Tarvitsetko kotiisi siivoojaa Helsingin alueella? Eikö olisi ihanaa tulla aina puhtaaseen kotiin? Olisiko toiveissasi viikkosiivous tai vaikka kertaluonteinen suursiivous silloin tällöin? Tarjoamme kaikki siivouspalvelut tarpeittesi mukaan ja teemme kaikki siivoukset huolella sekä työn jäljestä tinkimättä. Pesemme paikan päällä myös haastavammat siivouskohteet, kuten matot, tekstiilipintaiset huonekalut ja patjat. Käytössämme on uusi höyrypesuimuri, joka tekee ammattilaisen käsissä taatusti puhdasta jälkeä. Teemme sekä kertasiivouksia että säännöllisesti toistuvia siivouksia sopimuksen mukaan pääkaupunkiseudulla. Oivaonni on kotisiivouksen ammattilainen, mutta hoidamme myös pienten ja keskisuurten toimistojen siivouksia. Pyydä tarjous!

Muutto ja suursiivoukset

Muuttosiivous ja suursiivoukset

Muuttaminen on jo sinällään raskas prosessi, kun kaikki kodin tavarat on pakattava vanhassa kodissa, kuljetettava uuteen ja vielä laitettava siellä paikoilleenkin. Käyttäisit paljon mieluummin aikaa uuden kotisi järjestelyyn ja ehostamiseen kuin vanhan asuntosi siivoamiseen. Muuttosiivous on usein muuton hankalin ja vastenmielisin asia. Muuttosiivoukselta vaaditaan paljon, sillä asunnon on oltava uudelle asukkaalle priimakunnossa. Me hoidamme muutto- ja muut suursiivoukset puolestasi, jolloin sinä säästät kallisarvoista aikaa ja pääset nauttimaan nopeammin uudesta kodistasi. Vaikka et olisikaan muuttamassa ja vaihtamassa kotia, on joskus paikallaan tehdä kotiin kunnon suursiivous. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä kotisi siivoustarpeet.

Pihatyöt

Pihatyöt

On mukavaa rentoutua ja viettää aikaa omalla kotipihalla, mutta piha vaatii välillä myös hoitoa ja huoltoa. Rikkaruohojen kitkeminen, ruohonleikkuu ja lehtien haravointi voivat osoittautua yllättäväkin työläiksi askareiksi. Pihatyöpalveluitamme hyödyntämällä voit keskittyä oleelliseen - omasta pihasta nauttimiseen! Pihatyöpalveluistamme on apua erityisesti senioreille, liikuntarajoitteisille sekä paljon matkustaville. Voit lomailla rauhassa ulkomailla pidemmänkin aikaa, kun luotettava ammattilainen pitää sillä välin kotipihasi kunnossa. Pihatyöpalvelumme ovat saatavilla pääkaupunkiseudulla.

Sähkötyöt

Kodin sähkötyöt

Onko kodin sähkölaitteesi epäkunnossa, tarvitsetko uusia pistorasioita tai pitääkö kotonasi tehdä muita sähkötöitä? Sähkötöitä ei pidä eikä usein saakaan mennä tekemään itse, vaan ne kannattaa jättää ammattitaitoisen sähkömiehen huoleksi. Saat kauttamme asiantuntevat sähkötyöt ja turvalliset asennukset Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle.

Kodin kunnossapito

Kodin kunnossapito ja remonttipalvelut

Puuttuuko taloudestasi nikkari tai remonttireiska? Tarvitsetko apua pienissä korjaus- tai kasaustöissä vai onko suunnitelmissasi isompi remonttiurakka? Korjaus- ja remonttipalvelumme on takuulla ammattitaitoista. luotettavaa ja rehellistä. Teemme kaikki kodin kunnossapitotyöt siivouksesta sisämaalauksiin. Tiimiimme kuuluu erittäin osaava ammattimaalari, joka on todellinen pintakäsittelyn asiantuntija. Ota yhteyttä, niin tehdään kotiisi tarpeittesi mukainen remonttisuunnitelma.